HJÄLP OSS HJÄLPA
MUSIKHJÄLPEN!

Våra sponsorpaket 2023

Vill ni som företag synas i samband med Varberg för Musikhjälpen och samtidigt bidra till en god sak? Självklart ska ni välja ett av våra fina sponsorpaket!

Musikhjälpens vänner 2023

Både företag och privatpersoner kan för endast 500 kronor stötta Varberg för Musikhjälpen och bli omnämnda på vår hemsida.

Sponsorpaket 2023

För mer information om sponsorpaketen. och Musikhjälpens vänner, kontakta Calle Karlsson: calle@lajet.se

HUVUDSPONSOR

I paketet ingår möjlighet att lämna check i buren. Dessutom får man möjlighet att visa sin reklamfilm och får dessutom 30 minuter i buren för att berätta om sitt företag. Stor plats i HN:s tackannons. Stor plats på digitala skärmar. Fysisk plats i buren. Programledaren berättar regelbundet om företaget, dessutom visas huvudsponsorer i pauserna. Kontakta Calle Karlsson för mer information.

GULDSPONSOR

25 000:-

I paketet ingår möjlighet att lämna check i buren. Företagsnamn nämns av programledare vid flera tillfällen. Stor plats i HN:s tackannons. Stor plats på digitala skärmar. Programledaren berättar regelbundet om företaget, dessutom visas guldsponsorer i pauserna.

SILVERSPONSOR

10 000:-

I paketet ingår möjlighet att lämna check i buren. Företagsnamn nämns av programledare vid flera tillfällen. Stor plats i HN:s tackannons. Plats på digitala skärmar.

BRONSSPONSOR

3 000:-

I paketet ingår att företagsnamn nämns av programledare. Plats i HN:s tackannons. Plats på digitala skärmar.

För mer information om sponsorpaketen. och Musikhjälpens vänner, kontakta Calle Karlsson: calle@lajet.se

Fantastiska Underhållnings Bandet tackar för ditt stöd!